Image1 Image1

Färg
Armband
Funktioner

*För att kunna erbjuda absolut bäst pris på Daniel Wellington’s klockor, så samarbetar vi med auktoriserade återförsäljare i Europa. Alla garantiärenden hanteras precis som vanligt av oss, men vi är inte en officiell återförsäljare av detta varumärke.

Daniel Wellington’s klockor är några av våra absoluta favoriter. Deras stilrena, klassiska utseende kombinerat med det karaktäristiska färgglada natobandet ger en fantastisk look som passar till så gott som alla tillfällen. Modellerna med läderarmband har ett tidlöst, klassiskt utseende som på något sätt ändå lyckas kännas modernt. Ett måste i varje stilmedveten mans och kvinnas kollektion.

Hoppas du blir nöjd med din valda modell!

BAKGRUNDSHISTORIA

Namnet Daniel Wellington kommer ursprungligen från en man, som grundaren Filip Tysander träffade under en resa halvvägs runt jordklotet, för några år sedan. Daniel Wellington var en fascinerande gentleman från de brittiska öarna, som älskade att bära sina rolexklockor med natoarmband, istället för dess urpsrungliga stål- eller läderarmband. Hans gentlemannastil i mix med det avslappnande i natobandet, inspirerade Filip så pass mycket att han valde att skapa klockmärket Daniel Wellington, döpt efter sin nyfunna vän.

DESIGN

Förutom det modeller med natoband i olika färger, finns det även flera dam- och herrmodeller med armband i äkta läder, med olika färger. Urtavlan är äggskalsfärgad och har en väldigt enkel stil. Urets boett finns att välja i färgerna roséguld och silver till alla modeller.

Alla modeller har samma urverk: Quartz Japan citizen 1L22 movement och övriga specifikationer är ganska liknande på varje modell. Det är mest designen som skiljer Daniel Wellingtons klockor åt. Är du sugen på en viss modell, hittar du dess detaljer under produktbilderna.

EFTERORD

Daniel Wellington är det stilfulla märket som passar i alla sammanhang. Affärsmötet, tennismatchen eller till fest. Daniel Wellingtons klockor smälter in perfekt på grund av sin avslappnade och samtidigt lite mer exklusiva stil. Har du svårt att välja någon av alla modeller, så kan du enkelt köpa flera armband här på Stilrenaklockor.se. Alla armband passar respektive modell, vilket gör att du inte behöver köpa mer än ett ur, om du inte kan bestämma dig för vilken färg du vill ha.

Hoppas du blir nöjd med din valda modell!

BAKGRUNDSHISTORIA

DESIGN

EFTERORD

Vi har tyvärr inga produkter tillgängliga för närvarande. Ta gärna en titt i vårt övriga sortiment så länge. Vi har många fina klockmärken!