Image1 Image1

John Henric

Är du ute efter en snygg accessoar att matcha din klocka med? Då kommer du med största sannolikhet hitta den här. När vi på Stilrenaklockor.se bestämde oss för att utvidga vårt utbud var John Henric ett av de första varumärkena vi kom att tänka på. Deras breda utbud av högkvalitativa accessoarer var något vi var väldigt angelägna om att få erbjuda våra kunder och vi kan nu säga att vi är stolta återförsäljare av sortimentet nedan. Alla produkter finns i lager, vilket innebär att leveranstiden endast är 1-2 arbetsdagar.

Är det något du undrar över är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst. Glad shopping!

john henric logo

john henric logo